حسین رفیعیان اظهار داشت: بعد از برگزاری دوره آموزشی سافت تنیس در ایران که با حضور نمایندگانی از کشور هند همراه بود به این کشور دعوت شدیم تا میهمان ویژه رقابتهای سافت تنیس باشیم، بر همین اساس چند روزی است در هند به سر میبریم و دیدارهای بسیار خوبی با مسئولان و تصمیمگیران سافت تنیس آسیا داشتیم.
وی ادامه داد: در این مدت با معاون دبیر فدراسیون جهانی و دبیرکل آسیایی سافت تنیس دیدار و در خصوص نحوه فعالیت این رشته در ایران و استقبال خوبی که با آن موجه هستیم، بحث و تبادل نظر کردیم. همچنین با رئیسان فدراسیونهای سافت تنیس هند و نپال هم نشست هایی داشتیم که در آن به تعامل و استفاده از ظرفیتهای طرفین به ویژه در بحث اردوها و تبادل دانش تاکید شد که بدون شک نتایج خوبی را به همراه دارد.
رئیس انجمن سافت تنیس گفت: یکی از مباحثی که باید روی آن برنامهریزی کرد به موضوع عضویت رسمی ایران در فدراسیون آسیایی باز میگردد و بعد از آن باید خودمان را برای حضور رسمی در مجمع فدراسیون جهانی در سال ۲۰۲۶ آماده کنیم. تلاش ما این است که در ایران میزبان رویدادهای بینالمللی سافت تنیس باشیم.
رفیعیان ادامه داد: موضوعی که باید به آن تاکید کنم به حمایت سفارت جمهوری اسلامی ایران باز میگردد، در این سفر سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند و رایزنی فرهنگی ایران در کنار ما بودند و طی دیداری که داشتیم از ورزش ایران به خوبی حمایت کردند که این میتواند بسیار تاثیرگذار باشد.
سافت تنیس در سال ۱۸۸۴ در ژاپن به وجود امد و ۴۰ درصد بازیهای تنیس به این ورزش تعلق دارند. این ورزش در ژاپن زادگاه خود، کرهجنوبی و تایوان جزو ورزشهای پرطرفدار است و در حال حاضر در بسیاری از کشورهای دیگه هم طرفدار پیدا کرده است. سافت تنیس شباهتهایی با ورزش تنیس دارد؛ اما مهمترین تفاوت، توپ سافت تنیس است که نرم و سبک هست و جنسی که داره، شبیه به پلاستیک هست.
نظرات بگذارید...